Cum sunt cursurile mele?

Au la bază teorie, știință și practică. Multă practică. Dar sunt facute în limba română; adică explicate pe înțelesul tuturor. Nu există limbaj de lemn, ochi dați peste cap și aere de superioritate. Eu ca trainer, în primul rând, aduc autenticitate, implicare și experiențe reale.

Cui se adresează ele?

Celor care au nevoie de cunoștințe și instrumente noi, care admit că oricând e loc pentru învățat. Sunt pentru cei care muncesc pe bune, trăiesc în lumea asta haotică și fac lucrurile asumat. Iar cand nu știu, caută sa învețe, dar vor să facă diferit, să iasă un pic din tipare. Eu caut să vin aici cu soluții simple, rapide, eficiente, într-un timp cât mai scurt. Pentru că ne grăbim cu toții, haideți să recunoaștem.

Din categoria angajați

Vor fi cursuri pentru cei aflați în linia 1 dar, nu numai. Fie că vorbim de key people sau de oameni noi într-o companie, măi voi adresa celor care sunt în zona de execuție. Care fac efectiv lucruri. Au nevoie să știe cum să se poziționeze corect, cum să se facă remarcați într-un mod pozitiv și cum să ceară sau să ofere ceva, astfel încât să fie win – win. 

Fiecare va aplica tehnicile învățate în modul lui personal, voi arăta cum se face asta. Nu va fi un training frumos și atât, important e cu ce rămân participanții. 

Iată o parte din cursurile pentru ei:

1. Who are you? – vom învăța printre altele despre poziționarea la job, autoevaluarea, negocierea salariului, promovarea, automotivarea, schimbarea jobului.
2. Time management și organizare în vreme de pandemie – vom învăța cum putem fi eficienți, cum să dăm randament în online, din canapeaua de acasă și nu numai.
3. About communication and others demons – vom învăța cum să comunicăm la distanță cu personalități dificile, cum să te faci ascultat și cum să răzbești atunci când te simți rățușca cea urâtă printre lebede și gâscani.

Aceste tipuri de cursuri au câte 4 sesiuni, iar fiecare sesiune are 4 ore.

Costul unui curs este de 1500 ron (include toate cele 4 sesiuni).

Din categoria angajatori

Adică toți cei care au oameni în subordinea lor. Nu contează numărul lor, să fie multiplu de 2. Aici intră zona de midle management, CEO sau antreprenori, owner, etc.

 1. How to be a Santa Claus Manager 2021

  Este un “boost” destinat managerilor de echipe mici și mari. Nu este un curs intensiv despre cum să fii un manager “rupt din soare”. Este o întâlnire online, în care eu îți ofer soluții diferite (unele măcar neobișnuite) iar tu le alegi pe cele potrivite ție.
  Scopul este ca anul acesta, înainte de sărbători, să faci ceva diferit pentru colegii din echipa ta, să le arăți că le mulțumești pe bune, fără să fii plictisitor sau să-ți vină să fugi înainte de speech-ul de final de an.
  Să faci și altceva, ca să nu mai dai un mail general în care le mulțumești și le spui că abia aștepți să îi revezi la anul. Dar mai ales, să simți că poți să faci ceva pentru ei, în care și tu te regăsești.

  Costul este de 450 ron + tva. 

 2. Between emotional and rational, day by day – învățăm cum să lucrăm cu emoționalul și raționalul într-un echilibru eficient. Identificăm tipologia oamenilor din echipă, învățăm să neutralizăm conflictele – sunt doar câteva din temele abordate la acest curs.

Durata variază între 6 și 12 săptămâni

Costurile se stabilesc în funcție de câteva criterii, clarificate cu angajatorul.

Pentru cei din categoria habarniști

Adică aceia care se află într-un moment de repaus al carierei lor sau sunt între etape, trec de la liceu la facultate ori aflați la primul job, etc. Pe scurt, sunt cei care azi nu mai știu încotro să o ia. Pentru ei am pregătit 2 cursuri:

 1. The big dragon: the interview – facem focus pe interviul in sine și pe aspectele care sunt mereu în spate, despre care nu prea se vorbește. Pregătirea pentru interviu, alegerea potrivită, ce să faci atunci când nu ai experiență, dar ai nevoie de ea. Iată câteva din temele acestui curs.
 2. Who am I? – acest curs are la bază principala tehnică: cine sunt, ce știu să fac foarte bine și ce vreau. Să te descoperi pe tine, să începi să înțelegi care e direcția pe care trebuie să mergi pentru a scoate maxim din viața ta profesională, întrebarile care te-au măcinat tot timpul și nu a avut până acum cine să-ți răspundă la ele. Toate acestea sunt teme pe care le vom aborda.

Durează doar 2 sesiuni, a câte 4 ore fiecare. Ulterior pot fi aprofundate individual. Costul este de 1000 de ron, ambele sesiuni.

Am ales aceste teme pentru că ultimii 2 ani au adus cele mai mari provocări și necunoscute pentru noi toți. Indiferent de etapa în care ești, de rolul pecare îl ai în viața de zi cu zi, de cele mai multe ori vrei să știi cum să-ți crești încrederea în tine, cum să controlezi emoțiile și să găsești un echilibru în ceea ce faci. Sau să fii cât mai eficient posibil. Și mai ales, cum să scapi de rezistența la schimbare și de temeri. Ale tale și ale celor de lângă tine.

Te invit să participi la cursurile mele si chiar dacă nu am o baghetă magică, te asigur vom găsi împreună direcția cea mai potrivită ție.