Despre mine

Bună, 

Sunt Aida. De fapt, cine sunt eu? Sunt tipa aia la care te-ar trimite prietenii tăi atunci cănd ii tot stresezi spunându-le ce probleme întâmpini cu angajații tăi si că nu mai știi ce să faci.  Atunci ți-ar da numărul meu de telefon, iar pe mine m-ar suna să mă roage să te ajut și să găsim împreună o direcție. Pentru că la asta mă pricep și da, cam despre asta vorbim. Sunt in branșa “resurselor umane” de peste 20 de ani. Am fost printre pionierii anilor 2000, când am pornit de la zero departamente de HR și la fel de pionier in 2010 când am pornit propria firmă de consultanță bazată pe psihologie și sociologie organizațională.  

Timp de 11 ani am incercat să fac lucrurile altfel, să ies din tipare. Am avut curaj să experimentez și să găsesc mereu variante și soluții noi, de multe ori diferite de ceea ce se așteptau cei din jur.Cărțile, tehnicile si teoriile pe care le-am studiat de-a lungul anilor și le-am invățat in viață, le-am adaptat tot timpul la cei cu care lucram. Indiferent de situație, o ajustam cu idei și metode aplicabile oamenilor din fața mea. Ce-am mai făcut diferit? Nu m-am oprit niciodată până când nu am identficat cauza unei probleme, iar acela  a fost doar inceputul pentru a crea o nouă direcție și un nou drum. Am găsit soluții și le-am implementat de multe ori din mers, pentru că niciun business nu se poate opri și nimeni nu are timp. Iar eu am fost acolo in tot procesul. N-am livrat și am plecat acasă, a fost un fel de: și la bine și la greu. Și la vale, și la deal.  

Îmi place să lucrez cu oamenii și să văd cum reușesc să facă lucruri, să-și asume responsabilități și să se bucure de satisfacția rezultatului.

Deși la început nu găseau nimic care să ii motiveze, pe parcurs, cu încredere și susținere reușeau de fiecare data. Am schimbat destine, am adus motivație acolo unde nu mai era și am contribuit semnificativ atât la dezvoltare personală cât și la dezvoltare de business. Cred cu adevarat că avem mereu 2 resurse importante: banii și oamenii. Și trebuie să avem grijă de ele. Dacă pentru prima doar vă pot recomanda specialiști, de a doua mă pot îngriji eu . 

Nu am o baghetă magică și nu fac minuni când pocnesc din degete. Sunt autentică, asumată și nu te las la greu. Ține de aliniere și să credem amândoi in aceleași valori, fie că sunt ale organizației tale, sau ale tale, ca om.  

Aici pentru angajaţi, angajatori şi habarnişti.